Τριαντάφυλλος για Θεοδωρίδου: Δεν με ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο

0
84

Νέες δηλώσεις για την Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Sigma Κύπρου ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε:

«Καλά να είναι η κοπέλα εκεί που είναι, δεν θέλω να ξανασχοληθώ μαζί της. Μια χαρά να είναι. Μια χαρά είναι η καριέρα της, μια χαρά είναι η δικιά μου. Από τη στιγμή που κάποιος σου γράφει είναι π@@@ρια μεγάλη να μην τον καλέσεις. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω πει κάτι που να την έχει ενοχλήσει. Πάντα οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν για τη Νατάσα κι εγώ έλεγα, ίσως για αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε μια εκπομπή τέτοια που κάποιος έχει γράψει τους μισούς σου δίσκους δεν πρέπει να τον καλέσεις. Ίσως να είναι και για καλό. Δεν μιλάμε με τη Νατάσα, τι να πούμε. Ασχολούμαι με την οικογένεια μου, με το γιο μου, με τα τραγούδια μου, με τα live μου που τρέχω σαν τρελός. Τι να ασχοληθώ με τη Νατάσα. Έχει την καριέρα της, εγώ τη δικιά μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο, δεν με ενδιαφέρει καν».

Υπενθυμίζουμε πως η κόντρα του Τριαντάφυλλου με την Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε όταν τραγουδιστής είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκεια του που αν και βοήθησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, η ίδια τον ξέχασε στο αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τριαντάφυλλος: Τι να ασχοληθώ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν με ενδιαφέρει

Ο Τριαντάφυλλος εκτός από το θέμα της Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στην εγκληματικότητα που έχουμε στη χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βλέπεις πιάνουν τη γιαγιάκα και την στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπούν το κεφάλι στον τοίχο. Ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Και πρέπει να είναι και στο Σύνταγμα κρέμασμα, το παλιό το ωραίο, όχι όπως στην Αμερική με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here