Ομολογία-σοκ του «Ορέστη» για τη δεύτερη δολοφονία: Την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ

0
85

Ομολόγησε τη δολοφονία και της δεύτερης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό στην Κύπρο, ο 35χρονος, γνωστός ως «Ορέστης». Σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου όπου ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, ενώ επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι ομολόγησε και τις δολοφονίες της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της.

Ο 35χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, καθώς ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Γιωρκάτζης Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος ομολόγησε στις 19 Απριλίου τη δολοφονία της Mary Rose. Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και τον φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες νεκρή στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης», την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Υποστήριξε πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου, μέσω της εφαρμογής Badoo. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tie wraps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Πρόκειται για την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21Ιουλίου του ’18, στην Αγλαντζιά.

Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση.

Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε εκ νέου πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Τι ανέφερε για την 6χρονη
Ο Ορέστης, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, Sierra, έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πως απαλλάχτηκε από τη σορό της μικρής Sierra.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Πηγή: philenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here