Κωνσταντοπούλου για υπόθεση Πετσίτη: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί Τσίπρα-Παππά

0
76

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Όταν κάποιου του λες «να ανοίξουν οι λογαριασμοί σου», αντί να πει «βεβαίως να ανοίξουν», λεει «με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου», γίνομαι διπλά καχύποπτη. Ο Παππάς όφειλε να πει «βεβαίως να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου», όχι να λεει «με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου για δύο λεπτά δημοσιότητας». Η αντίδραση αυτή δεν είναι λογική ούτε φυσιολογική αντίδραση…» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στα Παραπολιτικά 90,1.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επέμεινε στη θέση της ότι «ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου».

«Πρόκειται για πρόσωπο συνδεδεμένο με το Μαξίμου και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί και από τη Δικαιοσύνη και από την κοινωνία και από την ιστορία» τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Το πρόσωπο αυτό έχει φωτογραφηθεί στο πόντιουμ στο Μαξίμου, το πρόσωπο αυτό ήταν πάντα εκεί όπως προκύπτει σε κρίσιμες στιγμές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πλουτισμός του συνδέεται με τη σχέση του με την εξουσία. Εκείνοι οι οποίοι έδωσαν χρήματα στον Πετσίτη ή έδωσαν ωφελήματα ή με οποιονδήποτε τρόπο εκτίναξαν την περιουσιακή του κατάσταση προφανώς δεν το έκαναν από προσωπική συμπάθεια αλλά το έκαναν προσβλέποντας την σχέση με την εξουσία» κατέληξε για το θέμα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΑΠΠΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΣΙΤΗ, ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΤΡΙΠΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here