Η Γλυφάδα υποδέχεται την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

0
24

Η σπουδαία ιστορικός μας και πρώτη γυναίκα πρύτανης στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, εγκαινιάζει τον πρώτο κύκλο διαλέξεων στο Δημοτικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Γλυφάδας.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα θα είναι η πρώτη ομιλητής στο φιλόδοξο αυτό εκπαιδευτικό εγχείρημα του Δήμου μας, που ολοκλήρωσε πλέον την πιλοτική του φάση λειτουργίας και περνάει στην κανονική» δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Σε μία από τις σπάνιες πλέον διαλέξεις της, η πάντα σοφή και ακμαία Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ θα είναι στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη», τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα. Δηλώστε συμμετοχή στην online φόρμα στο https://www.glyfada.gr/index.php/home/page/deappage
για τον κύκλο διαλέξεων του Δημοτικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Γλυφάδας – ένας θεσμός διά βίου μάθησης που ήρθε για να στεριώσει στην πόλη μας και να επιμορφώσει όλους όσους το επιθυμούν.
Στο link μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δώδεκα διαλέξεων του πρώτου κύκλου, με θεματικό άξονα Ιστορία-Φιλοσοφία.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, ευχαριστεί τον υπεύθυνο της δημοτικής  ομάδας Ορέστη Τσάγκλα και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Δήμητρα Μόσχου και Όλγα Δοξοπούλου για τον συντονισμό του προγράμματος και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για την επιτυχία του νέου αυτού θεσμού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ- ΑΡΒΕΛΕΡ, ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here