Η Έλενα Κρεμλίδου δείχνει το νέο της τατουάζ σε επίμαχο σημείο (εικόνες)

0
228

Η Έλενα Κρεμλίδου ξέρει καλά πως να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό και τούτη τη φορά το έκανε με τρόπο πανούργο. Δείτε και θα καταλάβετε.
Σε μια παλιότερη δήλωσή της είχε πει ότι ευτυχώς που έχει τόσο καλοσχηματισμένα οπίσθια γιατί στη μούρη δεν είναι και Αθηνά Οικονομάκου. Κι έχει δίκιο. Δεν είναι. Αλλά εμείς δεν το λέμε με μειωτικό τρόπο. Το λέμε θετικά. Γιατί αν ήταν σαν την Αθηνά, δε θα είχε κάτι καινούργιο να προσφέρει η Έλενα Κρεμλίδου. Ενώ τώρα έχει.

Έχει πρώτα απ΄όλα αυτή την τσαχπινιά στο πρόσωπο. Όσο κι αν η ίδια προτάσσει τις περισσότερες φορές τα αναμφισβήτητα δυνατά της οπίσθια. Είναι σέξι, αλλά είναι και παιχνιδιάρα, γλυκιά. Κάθε της γκριμάτσα έχει το ενδιαφέρον της. Όσο όμως κι αν παλέψει κανείς να σταθεί εκεί, θα έρχονται φωτογραφίες όπως οι ακόλουθες και θα τραβάνε το βλέμμα προς τα κάτω.

Τώρα δεν είναι η πίσω πλευρά της που μπαίνει στο οπτικό πεδίο και το καταλύει. Είναι η μπροστινή της και ένα σημείο λίγο κάτω από το λαιμό. Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε το πέμπτο της τατουάζ όπως μας ενημέρωσε με την ανάρτηση της στο Instagram. Το έκανε σε ένα σημείο που για να το δείξει, θα έπρεπε αναγκαστικά να δείξει και κάτι άλλο.
Ακριβώς κάτω από το στήθος της έκανε το τατουάζ η Έλενα και σήκωσε με χαρά το μπλουζάκι της για να μας το δείξει.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑΤΟΥΑΖ, ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here